Project Blüpass ICO

blupass에 대한 이미지 결과
Wat is Blüpass?
Blüpass is een op Wthereum gebaseerd token waarmee meerdere gebruikers toegang hebben tot hun platform, ontworpen om een ​​betere verbinding te maken met gebruikers, vervoerders en consumenten. Hun platform legt de controle in handen van consumenten om de overdracht van gegevens tussen vervoerders en leveranciers te vergemakkelijken voor elektronische medische dossiers, serviceverzoeken, beleid en certificeringen. verzekeringskosten, en meer. Zij zijn van mening dat chain-of-custody-technologie samen met slimme contracten de verzekeringspremies en de gezondheidszorg aanzienlijk zullen veranderen. Ten eerste spenderen zorgverleners een aanzienlijk deel van hun tijd en inkomsten aan facturering, medische dossiers en behandeling. Leveranciers hebben mogelijk geen volledig beeld van de financiële verantwoordelijkheid van consumenten of gezondheidsdossiers. Ten tweede probeert de vervoerder de mogelijkheid van fraude te beperken door middel van een handmatige en langdurige klachtenprocedure. Dit proces kan tot 6 maanden duren in de huidige omgeving voor betalingsaanvragen. Ten derde raken consumenten verwikkeld in onzekerh 
eid tussen de leverancier en de vervoerder.
Alle BLU-tokencodes kunnen samen met ETH worden gekocht. De prijs van elk basistoken wordt vastgesteld op $ 0,25 voor de Blüpass om 6 miljard BLU's te genereren. Consumenten die buiten het preferred vendor-netwerk zijn, zullen BLU's kopen om toegang te krijgen tot hun systemen. Het contract van de koerier koopt de BLU om de klacht via het Blupass-systeem te vergemakkelijken. Na eenmalig gebruik kan de tokencode opnieuw worden gebruikt. Vervoerders kunnen voor onbepaalde tijd vasthouden of hun tokens aan het systeem doorverkopen. Behoud voor onbepaalde tijd of door te verkopen token-code terug in het systeem.
Blupass-1.PNG
Foundation verworven:
Blüpass is een utility-gebaseerd ERC-20-token waarmee meerdere gebruikers toegang hebben tot een platform dat is ontworpen om een ​​betere verbinding tot stand te brengen met providers, vervoerders en consumenten.
Hun platform brengt controle in de handen van consumenten om de overdracht van gegevens tussen aanbieders en vervoerders te vergemakkelijken voor elektronische medische dossiers, schadediensten, en meer.
Zij zijn van mening dat de ondersteuning van de drogisterijketentechnologie en het slimme contract de verzekerings- en gezondheidszorgdiensten aanzienlijk zullen veranderen.

oplossingen
Het persoonlijk register van Blüpass maakt gebruik van slimme contracten die directe klachten over fraude en consumentencontrole in het gehele zorgproces vergemakkelijken. Wereldwijde verzekeringsmarkt is goed voor $ 7 triljoen. Vanwege hun platform heeft Blüpass een extreem belangrijk voordeel. Ze besparen tijd en geld. In principe willen ze de dynamiek tussen de leveranciers, de consumenten en de verzending veranderen.
consumenten:
Ze gebruiken een consumentgericht platform waarmee consumenten de tijd kunnen controleren en medische dossiers en klachten kunnen indienen.
Carrier en verzekering
Een verzekeringstegoed zal onmiddellijk door de verzekeringsmaatschappij worden ingediend in het geval van een verlaging van het minimum. Ze worden ook gescheiden in gevallen van fraude.

Carrier-rekeningen worden betaald in minuten in plaats van maanden! Leveranciers zullen de kosten van betaling verlagen en wat geld besparen.
Huidige markt:
De BlüPass-markt biedt connectiviteitsoplossingen voor toepassingen van derden. Elektronische oplossingen worden overwogen als Telemedicine, Electronic Medical Records en andere innovatieve ideeën zullen evolueren.
Welk probleem moet blüpass oplossen?
Het bedrijf is van mening dat de gezondheidszorgsector een groot probleem heeft en meent dat het ook zichzelf zal oplossen. Het probleem is dat het hele zorgsysteem te vergankelijk en onvoldoende verbonden is. Consumenten en artsen die regelmatig wegblijven van klachten over fraude in de zorg en verzekeringen blijven ongewijzigd.
Blüpass is van mening dat data-integratie hier een antwoord op is. Als iedereen en dit bedrijf één enkel systeem zouden gebruiken, zouden ze sneller kunnen handelen en informatie met grotere zekerheid en snelheid kunnen bekijken.
Daarom is de door Blüpass gemengde oplossing het creëren van meerdere lagen blokechnologie die deze zorginformatie samen kunnen brengen en de betrokken personen in staat stellen om deze informatie te bekijken.

Het bedrijf is van mening dat de blockchain-technologie ook helpt om vals te spelen, omdat geïnteresseerde derden toegang hebben tot informatie en de wachttijden aanzienlijk verkorten. Bovendien kan het verzekeringsdiensten goedkoper maken omdat het onvermijdelijk hun kosten zal verminderen en ook beter beheersbaar zal worden.
Blüpass gelooft dat dit bedrijven tot $ 350 miljoen per jaar kan besparen en dat eigenaardigheden geen klein bedrag zijn.
Platform voor Blüpass Healthcare Blade Technology Solutions
De oplossing van een bedrijf is het bouwplatform van Blüpass. Dit platform is gebouwd op de blockbuster-technologie van het bedrijf in plaats van de bestaande blockchain. Bedrijven en gebruikers hebben toegang tot het systeem en kunnen hiervan profiteren.

Er zijn verschillende voordelen die het bedrijf belooft dat gebruikers het Blüpass-platform zullen gebruiken in: het verifiëren van directe claims, het minimaliseren van fouten in bestanden, het bestrijden van fraude en providers zullen worden Betaal rekeningen sneller dan ooit en wijd ruimte aan de toepassingen van derden.
Blupass-2.PNG
Gegevens over Blüpass BLU ICO:
Blüpass in de ICO is aan de gang en wordt van tevoren verkocht, gepland om te eindigen op 15 mei. Deze tokens worden gebruikt om toegang te krijgen tot alle functies van het Blüpass-platform. Je kunt alleen een token-code kopen bij ETH en elk van hen heeft een waarde van $ 0,25. Als u meer dan één tokens koopt, wordt deze beloond. Als u op ETH 5 koopt, ontvangt u nog eens 20% van de tokencode.
Evaluatie en analyse van Blupass
U kunt onderstaande objectieve beoordelingen
en Bluepass-analyse lezen:
sterktes
Ervaren en goed verbonden team
Facturering tegen hoge kosten, medische gegevensverwerking en problemen met gegevensbeveiliging zijn allemaal zaken die moeten worden opgelost.

Bedrijfsmodellen gebruiken sterke token-code.
De wereldwijde doelmarkt is enorm en er is ruimte voor innovatie. Potentieel heeft aandacht nodig
De ICO wordt in dit stadium zeer gewaardeerd met $ 1,5 miljard.

Ervaring met software-ontwikkeling en blockchaining kunnen teamsterkte vertegenwoordigen om de complexiteit van het project te wegen.
De Facebook-community is groter dan andere social-mediaplatformen die worden gebruikt om verdenkingen van potentiële sites te veroorzaken.

Partners worden niet openbaar vermeld.
Details ICO
Starttijd: 15/05/2018 (12:00 AM CST)
Sluitingsdatum: 15/07/2018 (23:59 uur CST)
Accepteer betaling via ETH
Totaal te verstrekken code: 6 miljard
Minimum: $ 3 miljoen
Aantal tokens voor elke verkoop: 500 miljoen BLU's, met 150 miljoen voor pre-sales en 350 miljoen voor officiële ICO.
Token-transactieverhouding: 1 ETH = 4000 BLU's
De kleinste transactie is: 1 ETH
ERC-20 token code platform
Maximum: $ 30 miljoen



Zie ook:
tg: // oplossen? domein = blupass

nayla cute
Profile Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2063413
ETH : 0xe8e618f79dD201FB0DbEDf0EF6B2370f820a94b6

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion - салттуу каржылык жана радикалдуу колдоо

TERNION

ٹرنین - روایتی اور مہذب شدہ فنانس کے درمیان فرق کو کم کرنے